Fotograf Eivind Røhne

Fotograf Eivind Røhne er ny Lastolite ambassadør i Norge, og torsdag 16. februar kl 17:00  kommer han til Interfoto i forbindelse med Lastoliteuken vår for å vise oss hvordan han tenker når han jobber med lys. For uansett om det er eksisterende lys, fastlys, små eller store blitser, så har vi alltid mye å hente på å ta kontroll på lyset. Forme det. Skape det. Gjøre det til vårt lys, ikke bare nøye oss med det vi har foran oss. Eivind kommer til å vise noen av mulighetene som ligger i Lastolite sitt store produktutvalg, slik at du kanskje blir enda litt mer inspirert til å være bevisst på lyset neste gang du skal ta bilder.

Eivind Røhne har jobbet som profesjonell fotograf siden midten av nittitallet og jobber med kommersielle og redaksjonelle kunder. Oslo og Akershus er hovedbasen, men han gjør fotooppdrag i inn- og utland for både for norske og internasjonale kunder. Eivind Røhne er også Fujifilm ambassadør.

Book din billett her om du ønsker å høre hvordan Eivind Røhne jobber med lys.

Eivind Røhne – Lastolite ambassadør

Under ser du et knippe av Eivind Røhnes bilder. Se gjerne mer på hjemmesiden hans beyondtheice.no og hans instagramkonto.

 

me_022_uxga-copyright-eivind-rohneme_032_uxga-copyright-eivind-rohneme_031_uxga-copyright-eivind-rohnem_052_uxga-copyright-eivind-rohne m_065_uxga-copyright-eivind-rohne m_067_uxga-copyright-eivind-rohne m_082_uxga-copyright-eivind-rohne m_087_uxga-copyright-eivind-rohne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s